Restaurace a Ubytování Spálený vrch - Ceník ubytování a stravování

Restaurace a Ubytování Spálený vrch

Ceník ubytování a stravování


Zimní sezona - ceny
SILVESTR 26.12. - 3.1.

1 osoba se snídaní: 600,- Kč/noc
Další osoba na pokoji se snídaní (přistýlka): 400,- Kč/noc
Letní sezona - ceny
ČERVENEC, SRPEN

1 osoba se snídaní: 600,- Kč/noc
Další osoba na pokoji se snídaní (přistýlka): 400,- Kč/noc
Období mimo sezónu - ceny
LEDEN MIMO SILVESTR, ÚNOR, BŘEZEN, DUBEN, KVĚTEN, ČERVEN, ZÁŘÍ,
ŘÍJEN, LISTOPAD, PROSINEC MIMO SILVESTR (26.12 - 3.1.)

1 osoba se snídaní: 550,- Kč/noc
Další osoba na pokoji se snídaní (přistýlka): 400,- Kč/noc
více na www.spalenyvrch.cz
Další informace:
100 Kč - příplatek za 1.osobu / noc na pokoji v období 26.12. - 3.1
Děti do 2. let – ubytováni ZDARMA, bez nároku na lůžko a stravu. Dětskou postýlku neposkytujeme.
Cena sjednaného pobytu se hradí v den příjezdu hosta. Minimální délka pobytu – 2 noce. Nelze platit platební kartou, nepřijímáme stravenky a cizí měnu.
V obci Srní byl zrušen bankomat. Platnost ceníku od 12.1.2015. Ceny vč. dph.
V cenách nejsou zahrnuty poplateky obecnímu úřadu (20,- Kč/osoba/noc)
V obecních poplatcích je zahrnuto - poplatek za rekreaci 15 Kč /neplatí osoby mladší 18 let, osoby starší 70 let, ZTP/P a jejich průvodci, studenti denního studia do 26 let/ a poplatek z ubytování 5 Kč

50% / příplatek za neobsazené lůžko je účtován při pobytu 1. osoby na pokoji / noc

300 Kč – 50% příplatek (Červenec, Srpen, Silvestr 26.12. – 3.1.)
600 Kč ( 1 os / noc ) + 300 Kč = 900 Kč

275 Kč – 50% příplatek ( Leden, Únor, Březen, Duben, Květen, Červen, Září, Říjen, Listopad, Prosinec mimo Silvestr)
550 Kč (1 os / noc ) + 275 Kč = 825 Kč

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Stravování
Restaurace je především zaměřena na českou gastronomii. Pokrmy pro Vás připravujeme ve špičkově vybavené kuchyni za pomoci nejmodernějších technologii. Naší specialitou je příprava pokrmů francouzským způsobem tzv. holdováním. Tímto způsobem upravujeme všechny české speciality. Díky této úpravě se zachovává šťavnatost a chuť použitých surovin.
Více na www.spalenyvrch.cz
TOPlist